Graag stel ik mij even voor

Over
Marlou

Hallo, ik ben Marlou Gootzen. Ten eerste trotse mama van twee zonen, Max & Jasper.

Over mij

Ik ben werkzaam als algemeen fysiotherapeute sinds 1999. Door de jaren heen heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd. De eerste opleiding in de bekkenfysiotherapie volgde ik in 2015 in Duitsland. Ik ben altijd werkzaam geweest in verschillende particuliere praktijken voor fysiotherapie en het laatste jaar in twee bekkencentra.

In 2021 ben ik afgestudeerd als Master of Science in de Bekkenfysiotherapie, Avans+ te Breda. Ik sta geregistreerd in het kwaliteitsregister KRF-NL en bij de beroepsvereniging NVFB. Om in het kwaliteitsregister vermeld te blijven dient de bekkenfysiotherapeute jaarlijks aan een aantal criteria te voldoen, waaronder het volgen van bij- en nascholing om een bepaald aantal punten te behalen.

Als kind was het mijn droom om kinderarts te worden. Die droom is niet helemaal uitgekomen, maar gaf wel de doorslag om de Kinderbekkenfysiotherapie opleiding te volgen. Deze heb ik in juni 2022 afgerond aan het SOMT te Amersfoort.

Na het vergaren van alle werkervaring, cursussen, opleidingen en levenservaring werd het juli 2022 tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Mijn eigen praktijk; Bekkenfysio-Marlou.

Mijn grootste drijfveer is het leveren van kwalitatief goede zorg met als doel de kwaliteit van leven van jong tot oud te verbeteren.

Wat kun je van mij verwachten

Positief ingesteld

Empatisch

Eerlijk

Denk in mogelijkheden

Motiverend

Sportief

Reviews

Om je een idee te geven wat patiënten van mij zeggen staan hieronder een paar reviews.

“Zeer kundig en luistert goed naar de klachten. Denkt breed en zoekt, samen met de patiënt, naar een oplossing. Super!”

“Therapeut neemt de tijd voor je. Heeft hele goede uitleg en adviezen. Luisterend oor is ook heel erg belangrijk. Ik ben heel erg tevreden.”

“Professioneel, deskundig en prettig in de omgang. Neemt de tijd. Goed resultaat na de behandelingen.”

“Ik vond haar zeer bekwaam en duidelijk in haar uitleg. Haar manier van doen gaf mij direct de benodigde rust en vertrouwen.”